Καλοκαιρινά cocktails στο TGI Fridays στη Μαρίνα Φλοίσβου !!

9:19:00 π.μ.



Σε ένα κάλεσμα δεν μπορείς να αρνηθείς. Πόσο μάλλον αν είναι από τα TGI Fridays, και ιδιαίτερα όταν είναι σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το καλοκαίρι. 




Το ανακαινισμένο κατάστημα στη Μαρίνα Φλοίσβου σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μακριά από την Αθήνα.




Κι όταν βρεθείς εκεί απλά το απολαμβάνεις.

Απολαμβάνεις τα νέα cocktails με βάση το ρούμι και ολόφρεσκα υλικά συνοδεύουν ιδανικά τις νύχτες του καλοκαιριού και ταιριάζουν αρμονικά με τις λαχταριστές προτάσεις burgers.

Δοκιμάσαμε το καυτό INFERNO Burger με την Hot Korean sause με βάση τις πιπεριές chili και το peppercorn bacon, συνδυάζεται με το δροσερό Watermelon Rum Splush.



To Truffle Stucked είμαι μια προκλητικά γευστική πρόταση με διπλό burger, Mozzarella & Monterey Jack με truffle mix.  Συνδυάζεται απόλυτα με το 7 Nights in Havana με δυόσμο, σύκο και lime.



To εναλλακτικό διπλό burger Onion Stacked σερβίρεται σε δυο quesadillas με τυριά & BBQ sause και απογειώνεται με τρια διαφορετικά είδη κρεμμυδιών – onion rings, frizzled & caramelized onions. Tαιριάζει με το νέο ολοκαίνουργιο Havana Summer Elixir, με γεύσεις από μάνγκο και αχλάδι.




Δοκιμάσαμε και δροσερές σαλάτες με φράουλα και με κοτόπουλο.





Φέτος το καλοκαίρι τα TGI Fridays απελευθερώνουν την απόλαυσή μας με προκλητικές γεύσεις και καλοκαιρινές εκπλήξεις κάθε ημέρα της εβδομάδας.








You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Τι ωραία που τα είπες! Τι ωραίες φωτογραφίες! Τι ωραίο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν πάω πολύ συχνά στην Μαρίνα Φλοίσβου, οφείλω να πω πως είναι ένα όμορφο και προσεγμένο παραθαλάσσιο σημείο της Αθήνα που αξίζει.
    Ωραία παρουσίαση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω καιρό να πάω και δεν έχω δει τις αλλαγές!Οι φωτογραφίες υπέροχες^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή