Κρέπες με ζαμπόν - τυρί / Crepes with ham - cheese

8:10:00 μ.μ.

Ενα γρήγορο πιάτο, πολύ εύκολο αλλά και τόσο ευπαρουσίαστο που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση !!
 
 


Υλικά

Ζύμη για κρέπες
Ζαμπόν
Τυρί
Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε τις κρέπες.

Bάζουμε μέσα σε κάθε κρέπα ζαμπόν – τυρί και τυλίγουμε.
Τις βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ.

Φτιάχνουμε μια απλή και ελαφριά μπεσαμελ (χωρίς αυγό):
Με ένα φλιτζάνι γάλα, μια κουταλιά αλεύρι και λίγο βούτυρο. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και μοσχοκάρυδο. Περιχύνουμε τις κρέπες και ρίχνουμε τυρί τριμμένο.




Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο.
 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για μισή ώρα. 
Λίγο πριν βγάλουμε τις κρέπες βγάζουμε το αλουμινόχαρτο να πάρουν χρώμα από πάνω.


Καλή Επιτυχία!!

You Might Also Like

13 σχόλια

  1. Μιαμ μιαμ!!! Το καλύτερο γρήγορο φαγητό:):)
    Καληνύχτααααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου άνοιξες την όρεξη κι ας είναι αργά για φαγητό!!
    καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένες κρεπούλες, πεντανόστιμες και γρήγορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιααααααα στείλε μερικές !!!!!!!! χεχε
    Φιλάκιαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koρίτσια είναι το πιο γρήγορο και νόστιμο φαγητό και ανέξοδο θα έλεγα :)

    Καλό σκ :)
    φιλιά σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουάου, αυτό και αν είναι λιχουδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δελεαστικότατες, ζητάνε παγωμένη μπύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρέχουν τα σάλια μου!!!!
    Καλή χώνεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχες οι κρέπες και σταθερή αξία σε κάθε τραπέζι! Εγώ τις φτιάχνω κάπως διαφορετικά αλλά θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και τις δικές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα!! Με χαρά σου ανακοινώνω ότι είσαι από τους 5 νικητές της κληρωσούλας μου:)) Θα περάσεις να αφήσεις μία διευθυνση πλιζζ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαμ γιαμ....κράτα μου και εμένα μερικές,φαίνονται σκέτη απόλαυση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Subscribe