Αφράτα ρολλάκια ψωμιού / Lion House Rolls !

12:09:00 π.μ.




Tα ψωμάκια αυτά τα λέμε Lion House Rolls. Δεν τα ήξερα.

Το μόνο που με τράβηξε σ αυτά ήταν η φωτογραφία τους και η συνταγή που είναι εύκολη.
Η ζύμη τους είναι αφρός στην κυριολεξία. Και φουσκώνει απίστευτα γρήγορα και εύκολα. Φουσκώνει ακόμα και όταν έχετε την ζύμη στην άκρη – ξεσκέπαστη – και φτιάχνετε τα ρολάκια.





Είναι αμερικάνικα από ότι έψαξα κι έμαθα. Λέγονται έτσι από το όνομα ενός διάσημου εστιατορίου στη Γιούτα της Αμερικής – Lion House Restaurant - που είναι γνωστό για την κουζίνα του και ειδικά γι αυτά τα ρολά, από όπου πήραν και το όνομά τους.

Βέβαια εγώ τα βρήκα σε νορβηγικό blog (ένα από τα αγαπημένα μου ξένα blogs). Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο από το να μεταφράσω την συνταγή. Από το αποτέλεσμα η μετάφραση ήταν καλή (το google έκανε όλη τη δουλειά, δεν έμαθα ακόμα άλλη ξένη γλώσσα).
Α… και κάτι άλλο: έπρεπε να πάρω γάλα σε σκόνη. Δεν έχουν όλα τα σουπερ-μάρκετ. Σε μεγάλο το βρήκα. Μου θύμισε άλλες δεκαετίες που έβαζαν διαφήμιση στην τηλεόραση γι αυτό το γάλα με λίγες θερμίδες.

Μπορείτε να τα φτιάξετε για όλες τις περιπτώσεις: ως dinner rolls σε ένα γεύμα σας, για πρωινό, για μεσημεριανό, για σνακ, για βραδινό.
Μόνο του ή με συνοδεία: σπιτικής μαρμελάδας, τυριού, τυριού κρέμας, πραλίνας φουντουκιού.. φαντασία να έχετε.





Εγώ μόλις βγήκαν ζεστά-ζεστά έβαλα μέσα ένα κομμάτι φέτα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ηταν απίστευτα ωραίο. Δεν ξέρω αν οι αμερικάνοι το είχαν σκεφθεί ποτέ έτσι, με φέτα, αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Και μετά τα δοκίμασα με μαρμελάδα σπιτική φράουλα, το βράδυ γιατί δεν μπορούσα να περιμένω το πρωί.




Και φυσικά τρώγονται σκέτα, δηλαδή μόνα τους.
Καλό θα είναι να απομακρύνεται όσους βρίσκονται στην κουζίνα εκείνη την ώρα γιατί υπάρχει περίπτωση να μην προλάβετε να τα δείτε να κρυώνουν. Ξέρω τι σας λέω. 

Απολαύστε τα λοιπόν.

Lion House Rolls 
(συνταγή με μικρές αλλαγές από εδώ

Υλικά

500 ml χλιαρό νερό
1,5 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη
50 γρ. νωπή μαγιά
50 γρ. ζάχαρη
2 κουτ. γλ. αλάτι
75 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 αυγό
700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ίσως χρειασθεί λίγο παραπάνω)

Εκτέλεση


Αναμιγνύεται το ζεστό νερό με το γάλα σε σκόνη να διαλυθεί. Ρίχνουμε τη μαγιά να διαλυθεί. Προσθέτουμε το βούτυρο, το αυγό, τη ζάχαρη, το αλάτι και ένα μέρος από το αλεύρι (2 κούπες).



Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και μετά προσθέτουμε λίγο-λίγο το υπόλοιπο αλεύρι. Χτυπάμε για περίπου 10 λεπτά τη ζύμη στο μίξερ.
Η ζύμη μας πρέπει να είναι απαλή, αφράτη, ελαστική και να μην κολλάει πολύ.

Την μεταφέρουμε σε ένα μπολ που έχουμε βουτυρώσει και την βάζουμε μέσα.
Την σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα και την αφήνουμε στην άκρη να διπλασιαστεί σε όγκο.

Μπορείτε να την βάλετε και μέσα στο φούρνο της κουζίνας (αν θέλετε τον ανάβετε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία – στους 30 C).


(σε ένα μεγαλύτερο φυσικά μπολ γιατί διαφορετικά θα γίνει κάτι τέτοιο!) 

Χωρίζουμε στη μέση τη ζύμη και τοποθετούμε το ένα μέρος της σε αλευρωμένη καθαρή επιφάνεια. Ανοίγουμε σε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.




Βουρτσίστε με το λιωμένο βούτυρο. Χρησιμοποιώντας ένα κοπίδι πίτσας ή κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια.



Στη συνέχεια, κόβουμε τη ζύμη σε πέντε ή έξι λωρίδες κατά μήκος έτσι ώστε να καταλήξουμε με 10 - 12 μικρά ορθογώνια



‘’Ρολάρουμε’’ το κάθε ορθογώνιο και βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το άνοιγμα από κάτω.



Αφήνουμε στο ταψί να διπλασιαστούν ξανά σε όγκο τα έτοιμα πλέον ρολλάκια.
Μπορείτε να τα σκεπάσετε με λαδωμένη διάφανη μεμβράνη ή με μια καθαρή πετσέτα.
Εγώ δεν το έκανα και φούσκωσαν εξίσου πολύ.
Μόλις γίνει αυτό τα βάζουμε στο φούρνο στον αέρα στους 180 C για 12-14 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Μόλις βγουν από το φούρνο τα βουρτσίζετε με καυτό λιωμένο βούτυρο, αν θέλετε, να γυαλίσουν.






Μικρά μυστικά:

- Βουρτσίστε τα με το βούτυρο αν θέλετε να τα φάτε αμέσως.
- Τα κλείνετε σε κουτί που κλείνει καλά ή σε σακουλάκια, μόλις κρυώσουν. Όταν κρυώσουν καλά μπορείτε να τα βάλετε σε σακουλάκια και να τα βάλετε στην κατάψυξη.
Τα βγάζετε μια ώρα πριν τα φάτε να ξεπαγώσουν και τα βάζετε για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθούν.
-  Αν θέλετε να τα καταψύξετε άψητα μόλις να τα κάνετε ρολάκια – και χωρίς το δεύτερο φούσκωμα - τα αραδιάζετε σε ταψάκι και τα κλείνετε καλά με διάφανη μεμβράνη. Μόλις σκληρύνουν και γίνουν συμπαγή τα βάζετε σε σακουλάκια και μπορείτε να τα κρατήσετε έτσι για 3 περίπου εβδομάδες.
-  Ίσως χρειασθεί να βάλετε λίγο περισσότερο αλεύρι. Εμένα ήταν αρκετά μαλακή η ζύμη και ίσως ήθελε λίγο ακόμα αλεύρι να βάλω (είχα βάλει 740 γρ. περίπου). Θα το δείτε πως συμπεριφέρεται η ζύμη στο χέρι σας.

-  Μπορείτε να τα βάλετε και στις θήκες από το ταψάκι για muffins και να τα κάνετε πιο μικρά. 'Η επίσης και σαν κρουασανάκια.
- Προσοχή η άκρη να είναι προς τα κάτω καλά, γιατί ανοίγουν στο ψήσιμο (σε κάποια την πάτησα και δεν βγήκαν καλά στο σχήμα).






You Might Also Like

68 σχόλια

  1. Μα τι χαριτωμένα που είναι! Θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε! Εγώ ήξερα τα parker house rolls αλλά όχι αυτά. είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι υπάρχουν κι άλλα ? μη με βάζεις σε πειρασμό Ερη μου ..χιχι.

      Είναι πολύ ωραία να τα δοκιμάσεις.

      Ευχαριστώ πολύ

      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πω πω!!!! Τί μικρές αμαρτίες είναι αυτές;;;;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oπως τογ είπες Ευγενία..''μικρές αμαρτίες''

      Σ ευχαριστώ, νασαι καλά

      Φιλια

      Διαγραφή
  3. Εκπληκτικά όμορφα και απίστευτα εντυπωσιακά, με μια ζύμη μάλλον πολύ διαδεδομένη!
    Παίρνω ένα ζεστό-ζεστό με φέτα.

    Για τις φωτογραφίες να πω ότι είναι εξαιρετικές! Ευχαριστήθηκα όλη την ανάρτηση, έφυγα χορτάτη απ΄όλα.
    Μάριον, καλή μου, έσκισες! :)
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπία μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ :)

      Είμαι ευχαριστημένη που έφυγες χορτάτη
      Νασαι καλά :)

      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα!!Καλά που δεν τα είδα το βράδυ θα έβαζα ξυπνητήρι για το πρωί να τα φτιάξω.
    Θα τα φτιάξω όμως και θα κρατήσω μερικά στην κατάψυξη για τα πρωινά μας.
    Σε ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα και παρουσίαση.
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ξανθή :)

      Καλά δηλαδή που άργησα να την βάλω την ανάρτηση..χιχι.. Να τα φτιάξεις είναι πολύ ωραία. Και οι χρόνοι αναμονής για φουσκώματα δεν είναι μεγάλοι, μην νομίζεις. Φουσκώνουν γρήγορα κι εύκολα.

      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Ξανθή.

      Τα φιλιά μου :)

      Διαγραφή
  5. Καταπληκτικές φωτογραφίες!!!
    Η ζύμη φαίνεται πολύ αφράτη, μαλακιά και μ' αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Πέπη

      Η ζύμη είναι όντως όπως φαίνεται.

      Νασαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  6. Λαχταριστά ψωμάκια για πρωινό! Κρατώ τη συνταγή.Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ

      Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα :)

      Διαγραφή
  7. Και μόνο από τη φωτογραφία φαίνονται μούρλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου και να τα φας..ακόμα πιο μούρλια

      Σ ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  8. Απο τις φωτογραφιες κ μονο θες να τους χυμηξεις!!:)
    Φαινονται παρα πολυ γευστικα!!!
    Συγχαρητηρια Μαριον!
    πολλα φιλακια
    Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Εύη μου :)

      Είναι πολύυυυυυ γευστικά :)

      Φιλιά :))

      Διαγραφή
  9. Υπέροχα φαίνονται! Τι ωραίο ζυμάρι! Γενικά με τα ψωμιά δεν το έχω, θέλουνε πολύ δουλειά και βαριέμαι αλλά αυτά φαίνονται ευκολούτσικα! Αντιγράφεται λοιπόν!!!
    Καλό ΣΚ Μαράκι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία δεν έχει πολύ δουλειά.. Είναι εύκολα.
      Και οι χρόνοι για το φούσκωμα δεν είναι μεγάλοι..
      Δοκίμασέτα ..κάνε την αρχή :)

      Σε ευχαριστώ πολύ

      Φιλιά
      Καλό σ/κ και σε σένα

      Διαγραφή
  10. Πω πωωωωωωωωωωω!!!!
    Ονειρεμένα δείχνουν!
    Αφράτα και λαχταριστά, πολλά μπράβο σου!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελενα , νασαι καλά

      Καλό σ/κ

      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  11. Οι φωτογραφίες σου τα λένε όλα!!! ΥΠΕΡΟΧΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η πραγματικότητα τα λέει όλα Ελένη..χιχι

      Σε ευχαριστώωωω

      Διαγραφή
  12. ''Γάλα Ρεγκιλέ,
    όχι θερμίδες,
    όχι λιπαρά,
    σ'όλα τ'άλλα ναι!!!''

    Τα ρολάκια φαίνονται υπέροχα και λαχταριστά, κι είναι ό,τι πεις για πρωινό! Το επόμενο Σ/Κ με βλέπω να τα φτιάχνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα...είσαι φοβερή crispy.. προσπαθούσα να θυμηθώ τι έλεγε η διαφήμιση..χιχι.. νασαι καλά..

      Για πρωινό ζεστά ζεστά είναι απίστευτα..
      Αν τα φτιάξεις περιμενω εντυπώσεις..

      Σ ευχαριστώ πολύ

      Καλό σ/κ :)

      Διαγραφή
  13. Φαίνονται πραγματικά πολύ αφράτα και πετυχημένα από κάθε άποψη.
    Ίσως το μυστικό να είναι η νωπή μαγιά την οποία και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν τη βρίσκω. Πρέπει αποκλειστικά να την αγοράσεις από κάποιον φούρνο ή υπάρχει και σε επιλεγμένα ας πούμε σούπερ μάρκετ?

    Καλό υπόλοιπο Σ/Κ και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη νομίζω κι εγώ πως η νωπή μαγιά κάνει τη δουλειά.. είναι καλύτερη από την ξηρή.
      Εγώ τη βρίσκω στον ΑΒ.. στο δικό μου σουπερ μάρκετ την έχει δίπλα στις ζύμες τις έτοιμες, τις σφολιάτες, τα φύλλα..πάντα παίρνω 2 κυβάκια όταν πηγαίνω για να έχω.

      Σ ευχαριστώ πολύ, καλό σ/κ και σε σένα.

      Φιλιά

      Διαγραφή
  14. Πάρα πολύ δελεαστικά τα ψωμάκια σου Μάριον!
    Ευχαριστήθηκα να τα βλέπω στις φωτογραφίες σου!
    Και πραγματικά ταιριάζουν με όλα! Μου άρεσε πολύ και η ιδέα να τα κάνουμε κρουασανάκια!
    Πω πω γάλα σε σκόνη! Έχω δει πολλές συνταγές με αυτό τώρα τελευταία, μα τι γίνεται;
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Ερμιόνη μου

      Ταιριάζουν με όλα και όταν είναι ζεστά είναι πάρα πολύ ωραία..

      Μου άρεσε το γάλα σε σκόνη να σου την αλήθεια..

      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  15. Μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνισή τους! Σαν κλειστά μπουμπούκια είναι! Πρέπει να είναι πολύ νόστιμα!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία η παρομοίωση σου :)...

      Νασαι καλά σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  16. Αχ φαίνονται υπέροχα θέλω να τα φτιάξω τώρα,τα ψωμιά δεν μου πολυαρέσουν αλλά φαίνονται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ σ ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα τα φας αυτά Νάντια θα σου αρέσουν σίγουρα..
      είναι πολύ ωραία.

      νασαι καλά, κι εγώ σε ευχαριστώ

      Φιλιά

      Διαγραφή
  17. Δείχνουν ...ΥΠΕΡΟΧΑ !!!
    Τέλεις οι φωτογραφίες, πολύ ζωντανές. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα έχω βάλει στο μάτι από τότε που έβαλες τη φωτό στο φβ! Πολύ ωραία δείχνουν και ωραίες φωτό. Μου κίνησε την περιέργεια δε το γάλα σε σκόνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να τα βάλεις στο στόμα Κική :)

      Κι εμένα το γάλα σκόνη μου έκανε εντύπωση. Και σ όλες τις συνταγές που βρήκα έβαζαν σκόνη, καμία δεν είχε κάποια παραλλαγή.

      Σ ευχαριστώ πολύ :)

      Φιλιά

      Διαγραφή
  19. Δεν τα γνωρίζω Μάριον μου, μόνο τα dinner rolls!!
    Γεμιστά εξαρχής γίνονται;
    Μου αρέσει οτιδήποτε με ζυμάρι και αυτά είναι τέλεια για κολατσιό.. πάντα σε αναζήτηση κολατσιού!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα να τα γεμίσεις πριν τα ψήσεις.

      Μια δοκιμή θα σε πείσει ...Το ζυμάρι πάντως είναι πολύ ωραίο,σκέτος αφρός.

      ΦΙλιά πολλά

      Διαγραφή
  20. φάινονται υπέροχα..;)....θα τα κάνω..;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Εύα

      Περιμένω εντυπώσεις αν τα φτιάξεις.

      Καλό βράδυ

      Διαγραφή
  21. Αγαπημένη, πότε θα έρθεις από το σπίτι είπαμε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάλεσέ με εσύ κι έρχομαι..και δεν θαρθω με άδεια χέρια ε?

      Φιλιά :0)

      Διαγραφή
  22. Αχ με βάζεις σε πειρασμόοοοοο... αφού τελευταία σε ό,τι έχει σχέση με ψωμί και ζύμες δεν μπορώ να αντισταθώ!!!
    Τέλεια φαίνονται, η δε ανάρτηση, έργο τέχνης!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θες πειρασμούς εσύ Μπέτυ μου... τα καταφέρνεις και μόνη σου..χιχι.

      Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για το καλό σου λόγο

      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  23. Μάριον γνωρίζεις την αγάπη μου για τις ζύμες έτσι; κι όπως καταλαβαίνεις δεν θα μου ξεφύγει. Κοιτάζοντας την συνταγή διαπίστωσα ότι έχει την διπλάσια ποσότητα μαγιάς(σε σχέση με το αλεύρι) από αυτή που χρησιμοποιώ για το ψωμί μου, για να φτιάξω το ψωμί μου χρησιμοποιώ 700 γρ αλεύρι και 25 γρ μαγιά, οπότε λογικό να φουσκώνει τόσο γρήγορα και εύκολα. Μία άλλη απορία που έχω, είναι αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανονικό γάλα, αντί για την σκόνη που διαλύεται στο νερό. Δεν ξέρω την διαφορά αλλά θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
    Απ'οτι έλεγξα όμως επιτόπου στο ντουλάπι μου έχω γάλα σκόνη, που κοντεύει να λήξει και έχει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται. Πάω άμεσα να τα φτιάξω, Δευτέρα αύριο και θέλω κάτι για το σχολείο!! Με γάλα κανονικό θα τα φτιάξω την επόμενη φορά και θα σου πω την διαφορά.
    Αρκετά σε ζάλισα!! Φιλιά πολλάαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι η μαγιά είναι παραπάνω και ίσως αυτό είναι το ''μυστικό'' της συνταγής που φουσκώνει τόσο πολύ.

      Να σου πω για το γάλα τώρα λογικά θα κάνει και το κανονικό γάλα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η σκόνη. Μια δοκιμή χρειάζεται..μ έβαλες σε σκέψεις τώρα..ίσως το κάνω την επόμενη φορά να δω αν έχει διαφορά.

      Φτιάξτα και περιμένω εντυπώσεις.

      Πολλά πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  24. Υπέροχα είναι και δείχνουν τόσο αφράτα!!
    Θα τα δοκιμάσω.
    Φιλάκια, καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ρούλα :)

      Καλή εβδομάδα και σε σένα

      Διαγραφή
  25. Αυτά τρώγονται δύο-δύο καλή μου Μarion, σε όποια εκδοχή και αν τα δοκιμάσεις αλμυρή ή γλυκιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Πηνελόπη. Κι αμα είναι και ζεστά χάνεις το μέτρημα :)

      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  26. Εξαιρετικά, αφράτα, νόστιμα, γλυκά, αλμυρά σούπερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάριον φανταστικά!!!Και δείχνουν πολύ αφράτα!Γεια στα χέρια σου!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Ελένη μου, νασαι καλά

      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  28. Εξαιρετικά σου έγιναν, Marion, αφράτα και καλοψημένα. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή και γαι τις σημειώσεις. Να είσαι καλά.
    Είναι ιδανικά για πρωινό και ταιριάζουν με τυράκι ή μαρμελάδα, όπως λες, τα έχω δοκιμάσει.
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεν αμα τα έχεις δοκιμάσει, καταλαβαίνεις τότε :)
      Είναι για όλες τις στιγμές

      Ευχαριστώ πολύ

      Φιλιά

      Διαγραφή
  29. Πω πω Μάριον! Τι εμφάνιση είναι αυτή. Αν και η γεύση είναι αντίστοιχη πρόκειται για τα καλύτερα ψωμάκια που έχω δει τον τελευταίο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα ωραία είναι Βαγγελιώ μου, και η γεύση ακόμα καλύτερη :)

      Νασαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ πολύ

      Φιλιά

      Διαγραφή
  30. αφράτα και εύκολα βλέπω!! ε εννοείται ότι θα τα κάνω, θέλει και ρώτημα?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα φτιάξεις Πέλα μου, θα σ αρέσουν
      Πες μου εντυπώσεις.

      Σ ευχαριστώ πολύ :)


      Διαγραφή
  31. Φαίνονται λαχταριστά !!!!
    Ευχαριστούμε που μοιράστηκες και αυτή τη συνταγή μαζί μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φαίνονται πάρα πολύ ωραία! Και θα συμφωνήσω μαζί σου όσο αφορά τη φέτα! Ίσως να δυσκολευτώ να βρω το γάλα σκόνη, αλλά θα το ψάξω γιατί τα λιγουρεύτηκα. Μπαίνει στα αγαπημένα η συνταγή σου!
    Γεια στα χέρια σου!
    Καλό μεσημέρι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μεγάλα σουπερ μαρκετ θα βρεις σίγουρα γάλα σε σκόνη.

      Σ ευχαριστώ πολύ πολύ :)

      Διαγραφή
  33. Λοιπόν έχω γάλα σε σκόνη που το είχα πάρει για να κάνω μια άλλη συνταγή που ποτέ δεν έκανα! Θα τα δοκιμάσω γιατί δείχνουν απίστευτα αφράτα Μαράκι και οι φωτό τέλειες! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασέ τα Κατερίνα μου, θα σ αρέσουν.

      Σ ευχαριστώωωωωω πολύ :)

      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή

Subscribe