Κοτόπουλο Gordon Bleu στο φούρνο / Chicken Cordon Bleu in oven
9:46:00 μ.μ.
Με σάλτσα μαγιονέζας & ρόκας
Φθινοπωρινή είναι λίγο αυτή η εβδομάδα, με όχι πολύ ζέστη την ημέρα και δροσούλα τα βράδια. Ωραία θα έλεγα, αρκεί να ήταν και τα υπόλοιπα γύρω μας ωραία.
Η κουζίνα και η μαγειρική καταφύγιο για να ξεφεύγει το μυαλό - όσο μπορεί κι αυτό - και όσο έχουμε να μαγειρεύουμε ιδέες υπάρχουν αρκετές και νόστιμες.
Aυτό το φαγητό είναι εύκολο και πολύ νόστιμο. Είναι σαν αυτά τα φιλέτα τα γεμιστά που πουλάνε στα σουπερ-μάρκετ & στα κρεοπωλεία. Μόνο που είναι σπιτικά και ξέρουμε τι έχουμε βάλει μέσα.
Η ιδιαιτερότητα του είναι στο πανάρισμα μια και γίνεται με ψωμί του τοστ & κράκερς. Τα κράκερς τους δίνουν μια ωραία γεύση σε σχέση με την φρυγανιά που συνήθως βάζουμε.
Ακόμα πιο ωραία είναι η σάλτσα που τα συνοδεύουμε. Η μαγιονέζα και η ρόκα δένουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις με την πρώτη ότι υπάρχει η μαγιονέζα. Αν θέλετε βάζετε μαγιονέζα light. Ο χυμός από το λάιμ ή το λεμόνι απαραίτητο συστατικό. Εγώ δεν είχα λάιμ και έβαλα λεμόνι.
Ομολογώ πως αυτή η σάλτσα άρεσε σε όλους, όχι μόνο μέσα στη σαλάτα, αλλά και σαν ντιπ για να βουτάνε μέσα το κοτόπουλο. Έγινε ανάρπαστη.
Κοτόπουλο Gordon Blue & σάλτσα μαγιονέζας-ρόκας
(συνταγή του Α. Πετρετζίκη)
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου
Για την γέμιση:
4 φέτες ζαμπόν (8 αν βάλετε από 2 μέσα στο κοτόπουλο)
τυρί που λιώνει
Αλάτι - Πιπέρι
Για το πανάρισμα:
1 πακέτο crackers (25 τεμάχια)
4 φέτες ψωμί του τόστ
100 γρ βούτυρο
3 αυγά
1 κουταλιά μουστάρδα
Αλεύρι
Για τη σάλτσα:
1 κούπα μαγιονέζα (κανονική ή light)
1 κούπα ρόκα
χυμό και ξύσμα από 1 λάϊμ (ή από λεμόνι)
Εκτέλεση
Βάζουμε στο multi το ψωμί του τοστ, τα κράκερς και το βούτυρο να αναμειχθούν.
Βάζουμε τα ψίχουλα σε ένα ταψάκι (τα απλώνουμε καλά) και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά 4-5 λεπτά) μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα από πάνω. Το βγάζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και τους κάνουμε ένα άνοιγμα (σαν θήκη) για να τα γεμίσουμε. Αλατο-πιπερώνουμε.
Βάζουμε πάνω στη φέτα του ζαμπόν λίγο τυρί, τυλίγουμε και βάζουμε μέσα στο κοτόπουλο. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε 2 φέτες ζαμπόν τυλιγμένες.
Κλείνουμε την θήκη απλά. Δεν χρειάζεται να βάλουμε οδοντογλυφίδα, δεν ανοίγει.
Πανάρουμε το κοτόπουλε με αλεύρι, μετά με το αυγό και τέλος με τα ψημένα ψίχουλα από το ψωμί & τα κράκερς.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 190-200 βαθμούς.
Σάλτσα μαγιονέζας & ρόκας
Χτυπάμε στο multi τη μαγιονέζα, τη ρόκα,το χυμό και το ξύσμα από 1 λάιμ ή λεμόνι (εγώ έβαλα λεμόνι)
Σερβίρουμε τα φιλέτα με σαλάτα πράσινη που έχουμε ρίξει τη σάλτσα μαγιονέζας.
Μικρά μυστικά :
- Αν σας ενοχλεί η μαγιονέζα μπορείτε να την αντικαταστήσετε με γιαούρτι. Δεν την έχω δοκιμάσει έτσι τη σάλτσα, αλλά είναι μια καλή λύση.
- Το ψήσιμο στο φούρνο είναι πιο υγιεινό από το τηγάνισμα. Η μόνη παρατήρηση (από τους άντρες της οικογένειας) που είχα ήταν ότι το κοτόπουλο ήταν στεγνό. Αυτό το καταφέρνει ο φούρνος, αλλά το κοτόπουλο είναι πολύ μαλακό.
- Μπορείτε να πανάρετε τα φιλέτα κοτόπουλου και να τα βάλετε στην κατάψυξη για να τα ψήσετε μια άλλη μέρα. Εγώ είχα κρατήσει ένα φιλέτο στην κατάψυξη παναρισμένο και το έψησα μετά από λίγες μέρες.
- Τα κράκερς μπορεί να είναι και σκέτα ή να έχουν κάποια γεύση π.χ. τυριού, μπέϊκον κτλ. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ωραίο.
- Μπορεί να το συνοδέψετε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι. Αλλα και με την σαλάτα μόνο είναι ένα αρκετά πλήρες γεύμα.
Η κουζίνα και η μαγειρική καταφύγιο για να ξεφεύγει το μυαλό - όσο μπορεί κι αυτό - και όσο έχουμε να μαγειρεύουμε ιδέες υπάρχουν αρκετές και νόστιμες.
Aυτό το φαγητό είναι εύκολο και πολύ νόστιμο. Είναι σαν αυτά τα φιλέτα τα γεμιστά που πουλάνε στα σουπερ-μάρκετ & στα κρεοπωλεία. Μόνο που είναι σπιτικά και ξέρουμε τι έχουμε βάλει μέσα.
Η ιδιαιτερότητα του είναι στο πανάρισμα μια και γίνεται με ψωμί του τοστ & κράκερς. Τα κράκερς τους δίνουν μια ωραία γεύση σε σχέση με την φρυγανιά που συνήθως βάζουμε.
Ακόμα πιο ωραία είναι η σάλτσα που τα συνοδεύουμε. Η μαγιονέζα και η ρόκα δένουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις με την πρώτη ότι υπάρχει η μαγιονέζα. Αν θέλετε βάζετε μαγιονέζα light. Ο χυμός από το λάιμ ή το λεμόνι απαραίτητο συστατικό. Εγώ δεν είχα λάιμ και έβαλα λεμόνι.
Ομολογώ πως αυτή η σάλτσα άρεσε σε όλους, όχι μόνο μέσα στη σαλάτα, αλλά και σαν ντιπ για να βουτάνε μέσα το κοτόπουλο. Έγινε ανάρπαστη.
Κοτόπουλο Gordon Blue & σάλτσα μαγιονέζας-ρόκας
(συνταγή του Α. Πετρετζίκη)
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου
Για την γέμιση:
4 φέτες ζαμπόν (8 αν βάλετε από 2 μέσα στο κοτόπουλο)
τυρί που λιώνει
Αλάτι - Πιπέρι
Για το πανάρισμα:
1 πακέτο crackers (25 τεμάχια)
4 φέτες ψωμί του τόστ
100 γρ βούτυρο
3 αυγά
1 κουταλιά μουστάρδα
Αλεύρι
Για τη σάλτσα:
1 κούπα μαγιονέζα (κανονική ή light)
1 κούπα ρόκα
χυμό και ξύσμα από 1 λάϊμ (ή από λεμόνι)
Εκτέλεση
Βάζουμε στο multi το ψωμί του τοστ, τα κράκερς και το βούτυρο να αναμειχθούν.
Βάζουμε τα ψίχουλα σε ένα ταψάκι (τα απλώνουμε καλά) και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά 4-5 λεπτά) μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα από πάνω. Το βγάζουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και τους κάνουμε ένα άνοιγμα (σαν θήκη) για να τα γεμίσουμε. Αλατο-πιπερώνουμε.
Βάζουμε πάνω στη φέτα του ζαμπόν λίγο τυρί, τυλίγουμε και βάζουμε μέσα στο κοτόπουλο. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε 2 φέτες ζαμπόν τυλιγμένες.
Κλείνουμε την θήκη απλά. Δεν χρειάζεται να βάλουμε οδοντογλυφίδα, δεν ανοίγει.
Πανάρουμε το κοτόπουλε με αλεύρι, μετά με το αυγό και τέλος με τα ψημένα ψίχουλα από το ψωμί & τα κράκερς.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 190-200 βαθμούς.
Σάλτσα μαγιονέζας & ρόκας
Χτυπάμε στο multi τη μαγιονέζα, τη ρόκα,το χυμό και το ξύσμα από 1 λάιμ ή λεμόνι (εγώ έβαλα λεμόνι)
Σερβίρουμε τα φιλέτα με σαλάτα πράσινη που έχουμε ρίξει τη σάλτσα μαγιονέζας.
Μικρά μυστικά :
- Αν σας ενοχλεί η μαγιονέζα μπορείτε να την αντικαταστήσετε με γιαούρτι. Δεν την έχω δοκιμάσει έτσι τη σάλτσα, αλλά είναι μια καλή λύση.
- Το ψήσιμο στο φούρνο είναι πιο υγιεινό από το τηγάνισμα. Η μόνη παρατήρηση (από τους άντρες της οικογένειας) που είχα ήταν ότι το κοτόπουλο ήταν στεγνό. Αυτό το καταφέρνει ο φούρνος, αλλά το κοτόπουλο είναι πολύ μαλακό.
- Μπορείτε να πανάρετε τα φιλέτα κοτόπουλου και να τα βάλετε στην κατάψυξη για να τα ψήσετε μια άλλη μέρα. Εγώ είχα κρατήσει ένα φιλέτο στην κατάψυξη παναρισμένο και το έψησα μετά από λίγες μέρες.
- Τα κράκερς μπορεί να είναι και σκέτα ή να έχουν κάποια γεύση π.χ. τυριού, μπέϊκον κτλ. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ωραίο.
- Μπορεί να το συνοδέψετε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι. Αλλα και με την σαλάτα μόνο είναι ένα αρκετά πλήρες γεύμα.
37 σχόλια
Τι νόστιμο φαγάκι και τι ωραία που το παρουσίασες! Μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα συμφωνήσω με τους άρρενες του σπιτιού, ένας λόγος που δεν θέλω τα φιλέτα του κοτόπουλου είναι ότι γίνονται στεγνά. Πιστεύω όμως ότι συνοδευμένα με αυτή τη σάλτσα θα είναι καλύτερα.
Πολύ λαχταριστό! Μου φαινόταν δύσκολο αλλά η παρουσίαση σου το κάνει να φαίνεται παιχνίδι:)
ΑπάντησηΔιαγραφήMarion είναι υπέροχο αυτό το πιάτο,πολύ ωραία παρουσίαση!!!!!!!Η σάλτσα φανταστική αλλά και το κοτόπουλο πολύ λαχταριστό!Καλό βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
* princess - Σε ευχαριστώ πολύ, νασαι καλά :)
ΑπάντησηΔιαγραφή* Ξανθή είναι μαλακά όμως και με τη σάλτσα όντως είναι πολύ ωραία.
Σε ευχαριστώ :))
* mia maria - Μαρία μου δεν είναι τίποτα, καθόλου δύσκολο.
Νασαι καλά, ευχαριστώ
* ΕΛΕΝΗ - Σε ευχαριστώ πολύ πολύ.
Καλό βράδυ και σε σένα.
Φιλιά :)
Marion πολύ καλή πρόταση! Μου αρέσει που το κοτόπουλο γίνεται στο φούρνο! Νομίζω ότι δεν θα "στεγνώνουν", απλά το φιλέτο του κοτόπουλου έτσι είναι από την φύση του! Θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε! Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αγαπημένο των παιδιών μου όταν ήταν μικρά! Ωραία και υγιεινή ιδέα ο φούρνος!
ΑπάντησηΔιαγραφήHola Marion...exquisita salsa y rica carne me encanta,abrazos hugs,hugs.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι ωραίο φαγάκι ξεφεύγει απο το απλό συνιθησμένο και στεγνό κοτόπουλο και το κυριότερο γλυτόνουμε το τηγάνισμα,να είσαι καλά καλή σου μέρα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεντανόστιμο και απόλυτα του γούστου μου το φαγητό σου σήμερα Μάριον! Τη σάλτσα θα την έφτιαχνα ακριβώς έτσι καθώς η μαγιονέζα είναι μια αμαρτία που λατρεύω!! Πιστεύω ότι θα βγαίνει τέλεια με την αψάδα της ρόκας!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλή πρόταση!!
Κράκερς ε??? Τέλεια ιδέα και δεν μου είχε περάσει από το μυαλό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι αγαπημένο φαγητών και των 2 αγοριών μου και πάντα μα πάντα τους το κάνω στο φούρνο. Είναι απείρως πιο υγιεινό δεν το συζητώ!
Ευχαριστούμε Μαράκι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΟΝ !!! ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΘΗΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΦΟΡΕς ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩΩΩ?? ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...
ΑπάντησηΔιαγραφή* Αγγελική Ν. - Είναι πολύ νόστιμο ετσι Αγγελική. Δεν στεγνώνουν πολύ απλά οι άντρες θέλουν τις σάλτσες και τα λάδια τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝασαι καλά, σ ευχαριστώ
Φιλιά
* Vita - σε όλα τα παιδιά αρέσει.
Σε ευχαριστώ :)
Φιλιά
* ΓΩΓΩ - Γεια σου Γωγούλα :)
Είναι ωραία συνταγή, τώρα που την είδες μην το αμελήσεις. Να την φτιάξεις όπωσδήποτε.
Φιλιά :))
* Rosita Vargas - Rosita es ideal para ensaladas con esta salsa.
ΑπάντησηΔιαγραφήMuchas gracias
Besos & hugs
* Ροδάνθη όντως ο φούρνος μας γλιτώνει από κόπο αλλά και από θερμίδες. Σε ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά
* Χρυσαυγή μου συμφωνώ μαζί σου. Η σάλτσα έτσι είναι πεντανόστιμη. Αλλωστε 1-2 κουταλιές σε μια σαλάτα δεν είναι και τρομερό.
Νασαι καλά ευχαριστώ
Φιλια πολλά :)
* ΕasyLivingByIrine - Ειρήνη μου δοκίμασε τα κράκερς θα σας αρέσει.
Ευχαριστώωωω
Φιλιά πολλά :)
Μάριον, έχω φτιάξει μια αρκετά παρόμοια συνταγή, οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ σάλτσα σου μου αρέσει που περιέχει και ρόκα, πολύ ωραία πινελιά!
Φιλιά!
Θα θαυμάσω πρώτα την υπέροχη σάλτσα σου και μετά το λαχταριστό κοτοπουλάκι σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ πάλι πιστεύω ότι το κοτόπουλο προστατεύεται από την κρούστα και παραμένει ζουμερό, τουλάχιστον όσες φορές το έχω κάνει στον φούρνο με κρούστα, ποτέ δεν μου στεγνώνει.
Γενικά είναι ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα το φαγάκι σου!
Φιλιά!
Μου αρέσουν 1ον που είναι χειροποίητα και 2ον που είναι ψητά! Και αρέσουν πολύ στην οικογένεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ αγαπημένο το συγκεκριμένο κοτόπουλο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά!!!!!!!!!!!
Απο τα πιο αγαπημένα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο πιάτο και πολύ νόστιμο επίσης, σίγουρα θα το δοκιμάσω μια μέρα και η σάλτσα μου άρεσε πολύ και συνοδεύει κι άλλα φαγητά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά Μάριον
Φανταστικό το γεύμα!μου άνοιξε την όρεξη!:-)
ΑπάντησηΔιαγραφήαπό τα αγαπημένα μας φαγητά και μάλιστα χρησιμοποιώ κι εγώ αντί για φρυγανιά,παξιμάδια που έχω κάνει από περισσεύματα ψωμιού,αναμεμειγμένα με τριμμένο τυρί...
ΑπάντησηΔιαγραφήτη πινελιά σου με τη σως τη καταγράφω για να τη προσθέσω την επόμενη φορά που θα κάνω τα δικά μου κοτοπουλάκια...
κι έχω και φρέσκια ρόκα στη βεράντα μου...
φιλιά πολλά...-:))
* Eρμιόνη μου το είδα και το δικό σου.πολύ ωραίο είναι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ σάλτσα βγήκε πολύ καλή
Σε ευχαριστώ :)
Φιλιά
* ΕΛΕΝΑ - Δεν στεγνώνει πολύ το κοτόπουλο. Αλλά ξέρεις τους άντρες τώρα.. θέλουν τα πιο ζουμερά :)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ
Φιλιά
* kiki - Κική σε ευχαριστω πολύ
Φιλιά
* eleni - Ευχαριστώ νασαι καλά
Φιλιά
* Taste Advisor - Γεια σου Ποπάκι :))
ΦΙλιά
* mari - Να την δοκιμάσεις την σάλτσα πάει και με πολλές σαλάτες & λαχανικά
Σε ευχαριστώ
Φιλιά
* Ιανθη - Σε ευχαριστω Ιανθη μου, νασαι καλά.
Τα φιλιά μου
* SpirToKoyto - Βιβη μου αμα έχεις και φρέσκια ροκα ακόμα καλύτερα. Δοκίμασέ την.
Σε ευχαριστώ
Φιλιά :))
Παναγία μου, τι λάθος ώρα μπήκα και τέλειο φαγάκι βρήκα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάριον, αυτό το κοτόπουλο το λατρεύουμε οικογενειακώς! Δεν το έχω φτιάξει ποτέ όμως το Σκ θα άω στην μαμά μου και θα τους κάνω έκπληξη!
Φιλάκια και ευχαριστώ για την τέλεια συνταγή!!
Marion, πραγματικά εξαιρετική.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει το παναρισμένο κοτόπουλο που έγινε στον φούρνο και όχι στο τηγάνι! Όσο για την σάλτσα, όλοι τις όμοιες "βουτιές" θα κάναμε... με τους δικούς σου!
* eva - Εύα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι αγαπημένο φαί όλων μας. Ωραία έκπληξη θα τους κανεις, θα τους αρέσει.
Φιλιά
* Πηνελόπη νασαι καλά, ευχαριστώ
Φιλια
ΤΕΛΕΙΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήMarion, είχα αρχίσει να 'στερεύω' από ιδέες σχετικά με το κοτόπουλο.
Και η σάλτσα πρέπει να είναι πεντανόστιμη.
Φιλιά πολλά.
Μού θύμισες να τρώω gordon blue από τα κατεψυγμένα στα φοιτητικά μου χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα, με τη βοήθειά σου θα το κάνω με τα χεράκια μου σπιτικό, και με χειροποίητη σάλτσα. Να είσαι καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφή* Στέλλα είναι μια ωραία ιδέα για αλλαγή στο κοτόπουλο. Μπορείς να βάλεις και 2 ρολλάκια ζαμπόν με τυρί για πιο πλουσια γεύση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤη σάλτσα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Σε ευχαριστώ πολύ
Φιλιά :)
* Martha - Καλώς ηρθες, σε ευχαριστώ πολύ πολύ :)
Καταπληκτικό το κοτόπουλό σου Μαράκι μου! Δεν αμφιβάλω ότι έγινε ανάρπαστο απ'όλη την οικογένεια! Εγώ πάντως θα το τιμούσα δεόντως!
ΑπάντησηΔιαγραφήMarion, σε ευχαριστώ για τα λόγια που μου έγραψες! Φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπεροχο γευμα προβλεπω να το λατρεψει ο γιος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι η σως θα ταιριαζει τελεια θα το δοκιμασω συντομα!
Τα θαλασσινά μου φιλια!
γεια
ΑπάντησηΔιαγραφήγια την σάλτσα πέρασα να ευχαριστήσω κι εγώ.
ωραία ιδέα!!
καλή εβδομάδα να έχουμε.
* Summertime Blues - Σε ευχαριστώ πολύ, νασαι καλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα και σε σένα :)
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή...ειδικά η σάλτσα. Απλά θα ήθελα να κάνω μια φιλική παρατήρηση επειδή σε αναζήτηση στο google δύσκολα βγαίνει η συνταγή στα αποτελέσματα...ο σωστός όρος είναι Cordon Bleu. Το Gordon Blue που δυστυχώς χρησιμοποιούν πολλοί είναι απλά λάθος προφορά γαλλικών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝίκο όντως η συνταγή για την σάλτσα είναι πολύ ωραία έκπληξη.
ΔιαγραφήΣε ευχαριστώ για την φιλική παρατήρηση. Είναι σωστό αυτό που λες.
Χάριν ευκολίας το γράφουμε λάθος. Το διόρθωσα ήδη.
Σε ευχαριστώ πολύ και που πέρασες και για την επισήμανση