BeerFest με νέες γεύσεις από την Αγρια Δύση στο Τ.G.I. Friday's

11:14:00 μ.μ.



H πρόσκληση ήταν από τα Τ.G.I. Fridays® στο γνωστό μέρος, στο Κολωνάκι.
Αιτία το BeerFest, μια γιορτή για τους λάτρεις της μπύρας και η παρουσίαση του νέου menu με άρωμα και γεύση φυσικά από Αγρια Δύση.

Γεύσεις ιδιαίτερες, δυνατές σε μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους bloggersΔοκιμάσαμε ωραία πιάτα και φυσικά μπύρες, μπύρες, μπύρες. Αρκετές μπύρες.





Αρχίσαμε με τα Buffalo & chicken nachos, τραγανές tortillas με salsa, μίγμα από κοτόπουλο και πικάντικο βουβαλίσιο λουκάνικο, jalapenos, τυριά Colby και Monterey Jack. Σερβίρονται με Pico de Gallo, sour cream και guacamole.

Πολύ ωραίο, αν και έβγαλα την πιπεριά jalapenos και τα απόλαυσα έτσι.



Σειρά είχαν  τα μοναδικά Tennessee BBQ Pork sliders με ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, ενισχυμένο με Tennessee Glaze σε ψωμί brioche, chipotle Mayonnaise, πίκλες, λιωμένο τυρί cheddar και τραγανά frizzled onions.

Αυτά τα frizzled onions ωραία νόστιμη πινελιά. Τα λάτρεψα.



Μετά ήρθε το Brave Texan burger με ζουμερό μοσχαρίσιο burger, πικάντικη Beer Cheese Sauce, τραγανά jalapenos, ντομάτα, φύλλα γαλλικής σαλάτας και Mayonnaise Chipotle Sauce, με steak fries από φρέσκιες, χοντροκομμένες  πατάτες.  

Χορταστικό και ιδιαίτερα ζουμερό burger, θα σας αρέσει.




Τέλος, οι λαχταριστές Bacon Wrapped Steak Fries, φρέσκες χοντροκομμένες πατάτες τυλιγμένες με τραγανό μπέικον και πικάντικο beer cheese dip.

Νομίζω θα μπορούσα να φάω όλες τις πατάτες του μαγαζιού. Το τραγανό, ξεροψημένο μπέϊκον ‘’αγκάλιαζε’’ τόσο ωραία γευστικά τις πατάτες που δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος από την γεύση που σου αφήνει.



Κι όλα αυτά υπό τους ήχους μιας ωραίας μπάντας με τραγούδια ‘’καουμπόϊκα’’ βγαλμένα από τα αμερικάνικα saloons.


Αν είστε λάτρεις των γεύσεων της Άγριας Δύσης για να απολαύσετε τη μπύρα σας, αυτό το φθινόπωρο Τ.G.I. Fridays®  σας προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον.





You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Τι ωραίες λιχουδιες!
    Ουτε εμενα μου αρεσουν οι καυτερες πιπεριες!
    Καλό μήνα, καληνύχτα :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ μου αρέσουν λέει!!Τέλεια είναι!! Καλή εβδομάδα^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα περάσατε πάλι Μάριον!
    Με καλή παρέα και ωραίο φαγητό. Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα αυτή τη φορά :(
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή